Després d'haver assolit l'ascens a Lliga Catalana, els equips sènior "Atlètic" masculí i femení han posat la cirereta al pastís en culminar una memorable temporada amb l'obtenció del campionat de 1a Catalana.

En ambdues categories el títol s'ha decidit a l'última jornada en l'enfrontament entre els dos aspirants. El campió femení va sortir del partit OAR Gràcia - Handbol Garbí jugat al pavelló gracienc. Tot i que el nostre equip comptava amb 2 punts d'avantatge a la classificació, una victòria visitant hauria donat el campionat al Garbí per diferència de gols. A la 1a part les defenses van dificultar molt les accions d'atac i els gols no van abundar (9-6). Al començament de la 2a part el Gràcia ha engrandit la diferència a 5 gols que li han permès tenir el partit sota control, sense patir per la victòria (24-21) que l'ha proclamat campió.

Una setmana més tard l'escenari del partit decisiu en categoria masculina ha estat el pavelló de Polinyà. Les condicions han estat molt semblants ja que el Gràcia hi ha arribat amb 2 punts d'avantatge, però amb marge de maniobra ja que havia guanyat per 5 gols a la 1a volta i això obligava ara el Polinyà a guanyar de més de 5 per ser el campió.

El Gràcia ha hagut de superar dos moments crítics perquè el Polinyà ha arribat a superar els 5 gols que necessitava. En primer lloc per refer-se del parcial 6-0 de l'inici del partit. Ho ha aconseguit, però una sèrie d'imprecisions instants abans del descans ha permès que el Polinyà posés el marcador al límit del marge de seguretat (19-14).

La situació per al Gràcia s'ha complicat força en una altra sortida espectacular del conjunt local que ha establert 8 gols de diferència al marcador. Tanmateix, s'ha repetit la reacció dels verd-i-blancs i al minut 20 havien recuperat la tranquil·litat amb el parcial 0-7 (27-25). En els darrers 10 minuts hi ha hagut intercanvi de gols, de manera que el Gràcia no ha passat per cap més ensurt. Tot i perdre (32-30), la diferència de gols favorable li ha atorgat el campionat.

Al menú FOTOS hi trobareu les imatges dels dos partits.