Aquest estiu, arriben les Olimpíades a l'OAR Gràcia Sabadell!

Hem preparat un Casal ple d'activitats i aventures, on farem handbol a diari, i també coneixerem altres esports olímpics.

Com a novetats, aquest any passarem una nit a l'OAR, farem excursions de tot el dia fora de Sabadell, i la samarreta del casal la dissenyarà un o una participant!

Pots fer la teva inscripció aquí.

infocasal1

Sabeu qui us trobareu al Casal? A part d'algunes altres sorpreses, tindrem entre nosaltres a:

  • Maria Monllor: A més a més de ser una persona empàtica, que gaudeix molt de les persones que té al voltant i que reparteix alegria per allà on passa, la Maria ha jugat a la selecció absoluta d'handbol, a la Selecció Catalana juvenil d'hanbol i d'handbol platja, al BM Granollers i, per si fos poc, va ser campiona d'Espanya d'escalada sub-16. Aquesta temporada ha estat uns mesos descobrint el món i acabant el Grau d'Educació Social fora, i tant el seu equip com la resta de l'OAR l'hem trobat molt a faltar. No només pel que veiem quan l'anem a veure als partits, sinó per l'energia que desprèn.
  • Jon Tricas: Definitivament, l'heu de conèixer. El Jon té molta complicitat amb tothom, tant si són nens i nenes de 5 anys, amb qui juga constantment, si en tenen 12, a qui proposa reptes i sap com ficar-se a la butxaca, com amb els nois i noies dels equips sènior. Ha jugat des dels 11 als 17 anys al Barça, i quan encara en tenia 17 el va fitxar un equip d'Asobal. Ha tornat a casa per ser a prop de la família, i des que ha arribat és una peça important a l'OAR, tant al vestidor com al camp (sigui jugant o entrenant). El Jon estudia Acondicionament físic, i té molts coneixements en prevenció de lesions.
  • Marina Llordella: La reconeixereu pel seu somriure i la seva actitud positiva. Té una vocació formadora que tothom que té la sort de compartir amb ella una estona reconeix de seguida. És de casa de tota la vida, juga de portera a l'Atlètic femení, és delegada de més d'un equip, i formadora i àrbitre del Consell Esportiu. Veure-la arbitrar un partit de pre-benjamí, benjamí o aleví és un espectacle digne de viure: la Marina té la paciència, les ganes de fer les coses bé i el caràcter necessari per parlar amb els jugadors i jugadores i explicar-los les vegades que calgui el per què de cada decisió.
  • Héctor Núñez: Un fanàtic de l'handbol, molt bona persona i amb les prioritats ben clares. Tot i la seva joventut, l'Héctor entrena des de ja fa uns anys a diferents equips de la base de l'OAR i és molt estimat per tothom. És agraït, i valora molt les petites coses (com que els nens i nenes a qui entrena el vagin a veure als seus partits). Té molta complicitat tant amb els petits i petites com amb els adults, i sempre està disposat a ajudar. L'Héctor juga d'extrem al Júnior masculí, té el títol de guia de baixa muntanya i temps de lleure, i actualment estudia animació socioesportiva.
  • Janna Sobrepera: Aquests últims dos anys s'ha guanyat el cor de tota la base i les seves famílies. La temporada passada va entrenar el cadet femení, i aquesta temporada és la responsable de l'escoleta, els i les peques de l'OAR. Els seus entrenaments són intensos i divertits (sempre troba el millor moment per fer una broma), i cadascun dels exercicis que prepara tenen un sentit. Des de ben petita, la Janna ha jugat a un alt nivell d'handbol: ha estat a la Selecció Catalana i Espanyola, ha jugat a França i també al BM Granollers. A més a més, és dissenyadora i moltes de les samarretes que trobareu per les pistes són idea seva!
  • Pol Romero: És modest, exigent, organitzat i responsable. És de l'OAR de tota la vida, i entrena a diferents equips de la base des de ja fa uns anys. Es preocupa pels que l'envolten, té molta paciència amb els nens i nenes a qui entrena i sempre els motiva per seguir millorant. Ha estat convocat en més d'un cas per entrenar amb la Selecció Catalana, i des dels 18 anys ja juga alguns partits amb el primer equip masculí, on s'ha guanyat un lloc com a lateral, a part de jugar també amb el Júnior i l'Atlètic. El Pol, a més a més d'estudiar enfermeria, es passa mitja vida a l'OAR!

 

Aquí podeu veure la informació sobre el casal, els preus, la programació i què cal que porteu.

infocasal3

casal programacio

infocasal2

casal quecalportar