Per acord de la Junta Directiva del dia 19 de desembre de 2022, es convoca els socis i les sòcies majors d’edat del Club Esportiu OAR Gràcia Sabadell a l’Assemblea General Ordinària que se celebrarà el divendres 20 de gener de 2023, a les 20 hores en la convocatòria definitiva, al local social del pavelló (carrer Boccaccio – Complex Esportiu de Gràcia – Sabadell 08205)

ORDRE DEL DIA DE L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 

  • Aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea anterior.
  • Informe d’activitats de la temporada 2021-22. Aprovació si s’escau.
  • Tancament econòmic de la temporada 2021-22. Aprovació si s’escau.
  • Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost de la temporada 2022-23.
  • Informe de la Junta Directiva.
  • Propostes que s’hagin presentat. Aprovació si s’escau.
  • Torn obert de paraula.

 

Les propostes per ser debatudes i aprovades a l’assemblea han de comptar amb el suport mímim de 5 socis numeraris. Es poden fer arribar fins a 7 dies abans de la celebració (article 16-i dels Estatuts) a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La documentació, així com les propostes, en cas que se’n presentin, es podran consultar al web oargracia.cat dins el menú ASSEMBLEA a partir del dia 11 de gener de 2023. A fi d’agilitzar-ne el desenvolupament, agrairem feu lectura prèvia d’aquesta documentació. 

Per a qualsevol informació al respecte, contacteu per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 DOCUMENTACIÓ (format PDF)

Acta Assemblea Ordinària temporada anterior

Acta Assemblea Extraordinària

Balanç situació 21-22

Compte de resultats 21-22 - (modificat segons Assemblea)

Pressupost temporada 22-23

-Propostes:

1- Aprovació, si s'escau, que la Sra. Estefania Badia (sòcia 2960 ), la Sra. Pilar Rodríguez (sòcia 3088) i el Sr. Àlex Vaillo (soci 3410) s'incorporin a la junta directiva en qualitat de vocals.