Els equips sèniors "Atlètic" femení i masculí han coincidit a pujar a Lliga Catalana en la metaixa jornada. El femení ha guanyat a Gavà (25-29) i se situa amb un marge de 5 punts a la classificació a falta de 3 jornades. Tot i que es pot produir encara un triple empat entre 2n, 3r i 4t classificats, el Gràcia no pot quedar en la 4a posició i per tant serà (és) un dels 3 equips que fan el salt a la categoria superior.

El sènior masculí havia d'afrontar un partit complicat perquè el Polinyà té un enorme potencial ofensiu (mitjana de 40 gols). Els verd-i-blancs s'han buidat i en un enfrontament èpic i espectacular han acabat guanyat per 40-35. A falta de 4 jornades, també ha pgut celebrar l'ascens.

Tots dos equips tenen ara l'opció que de quedar campions de 1a Catalana. El títol es pot decidir a l'última jornada amb l'enfrontament directe entre els dos aspirants en cada categoria. A la femenina, OAR Gràcia - H. Garbí. A la masculina, Polinyà - OAR Gràcia. Sembla que hi haurà emoció assegurada.  

 

senior_fem_ascens.png

      Foto: Virgínia Domínguez

1a_cat_oar_polinya_DSC8841.jpg