La primera al sarró. L’OAR Gràcia femení s’ha estrenat amb una victòria solvent davant un combatiu Joventut Mataró (34-26) en l’inici de la lliga de Divisió d’Honor Plata. Una primera part gairebé perfecta ha estat la clau per deixar el partit molt encarrilat i a la segona, el conjunt gracienc ha sabut administrar el seu avantatge.

Un dels reptes d’aquesta nova temporada en la qual l’ascens torna a ser el gran objectiu era començar amb més concentració els partits. La passada temporada en més d’una ocasió va ser necessària una remuntada espectacular per evitar ensopegades. La primera lliçó sembla ben apresa. El conjunt de Carol Carmona ha sortit a la pista molt endollat i a partir del 5-3 s’ha convertit en un autèntic tsunami que ha passat por sobre d’un rival incapaç de frenar l’allau ofensiu local, centralitzat, una vegada més, en la Janna Sobrepera, qui ha signat 19 gols! Més de la meitat i infal·lible des dels 7 metres.

L’eficàcia en atac també ha estat acompanyada d’una excel·lent feina defensiva i intervencions providencials de Mercè Buxó davant la desesperació de les jugadores visitants. Tot plegat, s’ha traduït en un escandalós parcial de 7-0 que deixava l’electrònic en un 12-3 a l’equador de la primera part. En el tram final, les gracienques han baixat una mica el peu de l’accelerador i s’ha arribat al descans amb un 18-10 prou significatiu.

A la represa, ha imperat una certa lògica entre dos equips molt més igualats del que reflectia el marcador. De fet, el parcial ha estat d’empat a 16. L’OAR s’ha dedicat a gestionar l’avantatge, fent algunes rotacions, i el Mataró ha tret l’orgull per intentar maquillar el resultat. Mai ha perillat el triomf i les gracienques sumen els primers punts en un inici de lliga molt dur de calendari.

TAMBÉ EL MASCULÍ (23-32)

Amb un guió totalment diferent, l’OAR Gràcia masculí també ha guanyat el seu primer partit de Primera Nacional. Ho ha fet a la pista del Molins per 23-32, un marcador imprevisible després d’una primera part fluixa i amb moltes imprecisions per ambdós cantons que ha acabat amb empat (12-12).

A la represa, el conjunt de Pere Ayats s’ha entonat i s’ha mostrat molt superior. El parcial d’aquesta segona meitat és irrefutable: 11-20. Gran nivell defensiu i molt més encert en atac, amb un Oriol Miró (8 gols) especialment inspirat. Un bon inici de temporada per la família gracienca.

Font: DiarideSabadell